logo

30 Ekim 2018

KÜÇÜK: Hedefimiz Önce 2023 Sonra 2053 ve 2071

Ak Parti Yalvaç İlçe Kadın Kolları Başkanı Nursel Küçük 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Küçük mesajında millet olarak verdiğimiz kurtuluş mücadelesinin ardından kurulan Cumhuriyetin eşsiz bir başarı ve milletimiz için çok önemli dönüm noktası olduğunu ifade etti.

Küçük’ün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı:

“Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Cumhuriyeti biz kurduk onu yükseltecek ve yaşatacak sizlersiniz’ diyerek bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95’inci yıldönümünü kutlamanın, onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Millet olarak verdiğimiz kurtuluş mücadelesinin ardından Cumhuriyetin kuruluşu dünya tarihinde eşi benzeri olmayan bir başarı, milletimiz için de en önemli dönüm noktalarından biridir. Cumhuriyet, bizi millet olarak yıllardır bir arada tutan toplumsal birlik, beraberlik ve toprak bütünlüğümüzü sağlayan en önemli kazanımdır.

Cumhuriyet aynı zamanda geçmişten geleceğe uzanan gönüllü bir beraberliktir. Hak ve hürriyetlerden yoksun toplumların ayakta kalmaları ve yaşamaları mümkün değildir. Bu nedenle, bizlere ve gelecek nesillere düşen en önemli görev; Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü savunmak, koruyup, kollamak iç ve dış tehditlere karşı duyarlı olmaktır. Cumhuriyetimizi bizlere miras bırakmış olan başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyor, milletimizin Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.

Ecdadımızdan aldığımız bu taçlı emaneti, güçlü yarınlara taşımak, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak için çok çalışmamız gerektiğini unutmamalıyız. Ülkemizin güçlü olması konusunda çocuklarımızı iyi yetiştirmek onları geleceğe hazırlamak, vatan, millet, bayrak ve ülke sevgisini onlara aşılamak bizim en önemli görevimizdir.

Selçuklu ve Osmanlı İmparatorluğunun kültürel mirası ile günümüze gelen Türkiye Cumhuriyeti 95. Yılını kutlarken içten ve dıştan pek çok düşmanın hakkından biiznillah gelmiş, terör olayları ve darbeler atlatmıştır. Geçmişten aldığımız derslerle hedefimiz 2023 sonra sırayla 2053 ve 2071 diyoruz.”

Share

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.