logo

reklam
23 Eylül 2025

Kodal, iktidar partisine geçişin meyvelerini topluyor

Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal’ın 14 Ağustos 2025 tarihinde Ak Parti’ye geçmesinin ardından, Yalvaç Belediyesi’nin ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda olumlu haberler gelmeye devam ediyor.

Bu kapsamda, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hibe edilen kepçe, bugün Yalvaç’a geldi ve belediyenin önüne çekildi.

Yaklaşık 7 milyonluk bu hibenin ardından başka ihtiyaçlarla ilgili de Başkan Kodal’ın girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.

Başkan Kodal, hibe kepçenin gelişiyle ilgili olarak, “Belediyemizin temel eksikliklerinin giderilmesi ile ilgili olarak milletvekillerimizin desteği ve bürokratlarımızla yaptığımız görüşmelerin ardından, ilk olarak kepçemiz gelerek belediyemizin demirbaşına girdi. Halkımıza daha nitelikli hizmet verebilmek için eksikliklerimizin tamamlanması konusunda çalışmalarımız sürüyor. Bu konularda bizlerden desteklerini esirgemeyen Milletvekillerimiz Osman Zabun ve M.Uğur Gökgöz’e, il başkanımız Furkan Cem Er’e ve tüm bürokratlarımıza şehrimiz ve belediyemiz adına çok teşekkür ediyorum. Yalvaç’ımıza hayırlı ve uğurlu olsun diyoruz.” açıklamasında bulundu.

Etiketler: » » » »
Share

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.