Son Dakika
Özyalvaç olarak Yalvaç Kaymakamlığı görevine başlayan Bekir Abacı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik.
Ziyarette Özyalvaç Gazetesi Sahibi Ömer Özhan Özgül, Görgü Cami Mahallesi Muhtarı ve Uyaroğlu Sarraf Sahibi M.Talip Uyaroğlu ile ISUBÜ Yalvaç MYO Öğretim Üyesi Bülent Özgül hazır bulundu.
Ziyarette Yalvaç’la ilgili görüş alışverişinde bulunan Kaymakam Abacı, Yalvaç’ı çok beğendiğini belirterek, “Anadolumuzun tipik özelliklerini barındıran bu güzel şehrimizde, birlik içinde el ele çalışacağız. Yalvaç halkının yardımsever ve dayanışmacı bir ruh içinde olduğunu gördüm. İnşallah güzel başladığımız bu görevimizi güzel bir şekilde tamamlamanın nasip olmasını temenni ediyorum. Ziyarete gelen tüm misafirlerimizden bilgi ve fikir alıyoruz, herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Bizler de nezaketi ve misafirperverliği için Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyor, memleketimiz için yapılacak çalışmalarda her zaman yanlarında olacağımızı ifade ediyoruz.
Yorum yapabilmek için Giriş yapın.
BENZER HABERLER