Son Dakika


Yalvaç’ta üniversite öğrencilerinin yaşadığı barınma sorunuyla ilgili inceleme ve temaslarda bulunmak üzere ilçemize gelen Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Halit Toptaş ile birlikte Yalvaç Muhtarlar Derneği Başkanı Soner Günay’ı ziyaret etti.
Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Yalvaç’ta üniversite öğrencilerinin yaşadığı barınma sorununa çözüm bulunması amacıyla ilçede çeşitli temaslarda bulunan ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, Yalvaç Muhtarlar Derneği’ni de ziyaret etti.
Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Halit Toptaş’ın da eşlik ettiği ziyarette Rektör Çatal, Yalvaç Muhtarlar Derneği Başkanı Soner Günay ile bir araya geldi.
İlçemize gelerek başta öğrencilerin barınma sorunu olmak üzere üniversite öğrencilerini yakından ilgilendiren konularla ilgili belediye, kaymakamlık ve üniversite birimlerinde inceleme ve görüşmeler gerçekleştiren Rektör Çatal’ın ziyareti kapsamında, Yalvaç’taki üniversite eğitimi ve öğrencilerin ilçedeki yaşam koşulları üzerine de değerlendirmelerde bulunuldu.
Yalvaç Muhtarlar Derneği binasında gerçekleşen ziyarette, üniversite ile Yalvaç arasındaki iletişim ve iş birliğinin önemi de gündeme gelirken, öğrencilerin ilçede karşılaştığı sorunların çözümüne yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.
Yalvaç Muhtarlar Derneği Başkanı Soner Günay da Rektör Prof. Dr. Yılmaz Çatal ve Yalvaç MYO Müdürü Öğr. Gör. Halit Toptaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.
BENZER HABERLER