Son Dakika
22. Pisidia Antiokheia Kültür Sanat ve Turizm Festivali, dün akşam yapılan final konseriyle coşku içinde tamamlandı.
Festival programının ilk iki günü yaşanan orman yangını faciası nedeniyle ertelenirken, son iki günkü programlar ölçülü ve seviyeli bir şekilde gerçekleştirilerek tamamlandı.
Festivalde, 26 Temmuz Cumartesi günü Deniz Toprak konseri gerçekleştirilirken; 27 Temmuz Pazar günü Trap Atışları Turnuvası’yla başlayan etkinlikler akşam Sefo konseriyle tamamlandı.
Festivalin son günü Ak Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, Ak Parti Isparta İl Başkanı Furkan Cem Er, Yalvaç Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez, protokol, çok sayıda belediye başkanı ve misafir final etkinliğine katılırken, özellikle gençlerin sevdiği SEFO konserini stadın tamamını dolduran vatandaşlar coşku içinde takip etti.
Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal, yaptığı konuşmada, “Bu yılki festivalimiz, yaşanan orman felaketi nedeniyle buruk bir hava içerisinde gerçekleşti. Bizim de yaşanan acılarla ilgili içimiz buruk. Bu noktada, festivalimizdeki pek çok etkinliği iptal ederek programımızı tamamladık. Gurbetten gelen, şehir dışından gelen misafirlerimizi elimizden geldiğince ağırladığımızı düşünüyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl, acısız, sıkıntısız bir festivalde yeniden bir arada olmamız nasip olur. Katkı veren tüm kurum, kuruluş ve şahıslara, çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi.
Yorum yapabilmek için Giriş yapın.
BENZER HABERLER