logo

reklam
11 Nisan 2026

Soner Günay’dan Teşekkür ve Açıklama

Yalvaçspor Kulübü Başkanlığı’ndan istifa ettiğini duyuran Soner Günay, yaşanan süreçle ilgili bir açıklama yaptı.

Günay’ın açıklaması şöyle:

“Değerli Yalvaç Halkı ve Kıymetli Velilerimiz,

Yalvaç Spor Kulübü Başkanlığı görevim süresince tek gayemiz; evlatlarımızın iyi bir eğitim alması, yetenekli çocuklarımızın keşfedilmesi ve gençlerimizin sporla iç içe büyümesi oldu. Şehrimizin spor kültürünü geliştirmek adına çıktığımız bu yolda, kısıtlı imkanlara rağmen büyük işlere imza attık.

Bugüne kadar sadece futbolda değil, sporun her branşında var olmaya çalıştık. Bu süreçte:

* 135 öğrencimizle Futbol Okulumuzu faal tuttuk,

* 60 kursiyerimizle Pilates,

* 60 kursiyerimizle Step-Aerobik,

* 60 öğrencimizle Cimnastik branşlarında eğitimler vererek toplamda yüzlerce hemşehrimize dokunduk.

Gelinen noktada, içinde bulunduğumuz sıkıntılı sürecin kulübümüze zarar vermemesi adına Yalvaç Spor Kulübü Başkanlığı görevimden istifa etme kararı almış bulunmaktayım. İnanıyorum ki bayrağı devralacak yeni başkanımız ve yönetimi, bu çıtayı daha da yukarılara taşıyacak ve Yalvaç’ın gençleri için daha büyük başarılara imza atacaktır.

Bu bir veda değil, bir bayrak değişimidir. Görev sürem boyunca bizlere güvenen, desteklerini esirgemeyen tüm velilerimize, her daim yanımızda olan Yalvaç halkına ve gece gündüz demeden çalışan ekibime teşekkürü bir borç bilirim.

Bizim bir hakkımız varsa helal olsun; sizler de lütfen hakkınızı helal edin. Saygılarımla…”

Share

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.