logo

reklam
14 Temmuz 2025

Odun Ateşinde Gece Dönercisi Lezzeti Festivalde Yalvaç’ta

Isparta’da kısa zamanda yoğun ilgi gören Ankara Gece Dönercisi, Yalvaç Pisidia Antiokheia Kültür Turizm ve Sanat festivaline hazırlanıyor.

Bilindiği gibi, işletmeciliğini Yalvaçlı hemşehrimiz Nuri Özer’in yaptığı işletmede sunulan, odun ateşinde pişen gerçek Ankara döneri, Isparta halkının yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı.

Özer’in verdiği bilgiye göre, festival girişinde 11-12-13 no.lu stantlarda yerini alacak ANKARA GECE DÖNERCİSİ, tüm Yalvaç halkını bu muhteşem lezzeti tatmaya bekliyor.

Hijyen kurallarında oldukça hassas davrandıklarını belirten hemşehrimiz Nuri Özer, “Ankara’nın ülke çapındaki meşhur odun ateşinde Ankara döneri lezzetini Isparta’ya tattırdık ve çok beğenildi. Festivalde bu lezzeti Yalvaçlı hemşehrilerimizle de buluşturacağız. Tüm hemşehrilerimizi standımıza gelmeye ve bu harika lezzeti tatmaya bekliyoruz.” dedi.

Etiketler: » » »
Share

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.