Son Dakika
Isparta için bugün Ankara’da önemli temas ve görüşmeler gerçekleştirildi.
Ak Parti Isparta Milletvekilleri Osman Zabun ve M.Uğur Gökgöz ile Isparta Abdullah Erin ve Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bugün Ankara’da üç önemli temas gerçekleştirdiler.
Ankara’da ilk ziyaret Vali Erin ve Başkan Başdeğirmen tarafından DSİ Genel Müdürü Akif Balta’ya gerçekleştirildi. Ziyaretle ilgili olarak Vali Erin, “DSİ Genel Müdürü Sayın Akif BALTA’yı, Belediye Başkanımız Sayın Şükrü BAŞDEĞİRMEN ile birlikte ziyaret ederek, başta Eğirdir Gölü Su Eylem planı olmak üzere ilimizin içme suyu ve sulama suyu alt yapısı ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Genel Müdürümüze şehrimiz adına teşekkür ederiz.” bilgisini paylaşırken; Başkan Başdeğirmen de “Belediye Başkanı Başdeğirmen, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “DSİ Genel Müdürü Sayın Akif Balta’yı, Sayın Valimiz Abdullah Erin ile birlikte ziyaret ederek Isparta İçme Suyu Arıtma Tesisi üzerine istişarelerde bulunduk. Şehrimizin içme suyu altyapısına yönelik yatırımları titizlikle takip etmeye, halkımıza sağlıklı ve kesintisiz su temini için çalışmaya devam ediyoruz.” paylaşımında bulundu.
İkinci ziyaret, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e gerçekleştirildi. Bakan Tekin’i ziyarete Milletvekilleri Zabun ve Gökgöz de katıldı. Ziyarette, Isparta’da yürütülen ve planlanan eğitim yatırımları üzerine istişarelerde bulunulduğu kaydedildi.
Heyetin üçüncü ziyareti, Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’e oldu. Buradaki ziyarette, ilimizin kara yolu ağı, devam eden ve planlanan yatırımlar ile özellikle Dereboğazı yolu yapımı üzerine görüş alışverişinde bulunulduğu açıklandı.
Yorum yapabilmek için Giriş yapın.