logo

22 Ağustos 2017

Ş.Karaağaç’taki “Plaka Tanıma Sistemi” Çalıntı Aracı Yakalattı

Geçtiğimiz Pazar gecesi Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü Plaka Tanıma Sistemine takılan ve çalıntı kaydı bulunan bir araç Jandarma ekipleri tarafından takibe alınarak ilçemize bağlı Çetince Köyü yakınlarında ele geçirildi.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Şarkikaraağaç Plaka Tanıma Sistemine takılan çalıntı araç Şarkikaraağaç’tan Yalvaç yönüne hareket ederken jandarma ekipleri tarafından takibe alındı.

Çalıntı aracın içinde bulunan şahıslar yakalanacaklarını anlayınca aracı Çetince Köyü yakınlarında terk ederek izlerini kaybettirmeye çalıştılar.

Jandarmanın titiz çalışması sonucu kaçan 4 şahıstan 3’ü yakalandı. Diğer şahsı ise yakalama çalışmaları sürüyor. Aracın Eskişehir ili Çifteler ilçesinden düz kontak tabir edilen yöntemle çalındığının tespit edildiği bildirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan H.K., M.K. ve D.K. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Yalvaç Kapalı cezaevine konulurken dördüncü şüpheli olarak R.G. isimli şahsın da arandığı belirtildi.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı’nın konuya ilişkin açıklaması:

gg

Share

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.