Son Dakika


Dün Büyükkutlu Ailesi’nin hastanemize sıfır MR cihazı bağışı haberimizin ardından, Yalvaç Devlet Hastanesi için bir güzel haber de bugün Ak Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun’dan geldi.
Milletvekili Zabun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Yalvaç ilçemize bir okul yaptırmak için çalışmalara başlayan ve şimdi de Yalvaç Devlet Hastanemize bir endoskopi, bir ultrason cihazı bağışlama kararı alan Yalvaçlı işadamımız Temeller inşaat firması sahibi Nafiz Temel kardeşimize Yalvaçlı hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Yalvaç’ımıza hayırlı olsun.” müjdesini verdi.
Kozluçaylı hayırsever Kerim Yürük’ün oğlu adına yaptıracağı Yalvaç Fatih İlkokulu’nun müteahhitliğini üstlenen Temeller İnşaat Sahibi Nazif Temel’in hastanemizde ihtiyaç olan bu iki cihazı sıfır olarak bağışlayacağı öğrenildi.
İşadamı Temel’i kutluyor, bu güzel habere vesile olan Milletvekili Zabun’a da teşekkür ederek “Sayın vekilimiz şimdi sıra sizde, eksik olan doktor kadromuzu tamamlayalım.” çağrısında bulunuyoruz.
Etiketler: Ak Parti » endoskopi » hastane » ısparta » milletvekili » Nafiz Temel » Osman Zabun » ultrasonYorum yapabilmek için Giriş yapın.
BENZER HABERLER