logo

reklam

Milletvekili Osman Zabun: Isparta’mıza hayırlı olsun

AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, Isparta’da 2 bin 889 sosyal konut için gerçekleştirilen kura çekiminin ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Zabun, sosyal konut sahibi olmaya hak kazanan vatandaşlara hayırlı olsun dileklerini iletti.

Isparta merkez ile birlikte Yalvaç ve Şarkikaraağaç ilçelerinde yapılan kura çekimlerinin yoğun ilgi gördüğünü belirten Zabun, başvuru yapan vatandaşların çekilişleri hem salonlarda hem de sosyal medya platformları üzerinden canlı olarak takip ettiğini ifade etti.

Milletvekili Zabun açıklamasında, Türkiye genelinde hayata geçirilen 500 bin sosyal konut hamlesinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un organizasyonunda yürütüldüğünü vurguladı. Projenin teknik altyapısının ise Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlandığını hatırlattı.

Zabun, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Isparta’mızda da 2 bin 889 sosyal konutun kurasını çekerek hak sahibi olacak hemşerilerimizi belirledik. Kurada ismi çıkan vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Bu büyük sosyal konut hamlesi, dar ve orta gelirli ailelerimizi uygun şartlarda ev sahibi yapmayı amaçlayan tarihi bir adımdır” dedi.

Kurada ismi çıkmayan vatandaşlara da seslenen Zabun, kimsenin üzüntüye kapılmaması gerektiğini belirterek, önümüzdeki yıllarda da daha güçlü toplu konut projeleriyle vatandaşları ev sahibi yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Milletvekili Zabun açıklamasını, “Bu vesileyle tüm memleketimize ve kıymetli hemşerilerime hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, daha büyük projelerde buluşmak üzere tüm hemşerilerimi Allah’a emanet ediyorum” sözleriyle tamamladı.

Etiketler:
Share

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.