• İYİ Parti Yalvaç Mustafa Kodal
  • MHP Hüyüklü Belediye Başkan Adayı Kadir MİNNET

logo

Türkiye’ye İlham Veren Kadınlar Listesinde Bir Yalvaçlı

Ülkemizin en prestijli ekonomi yayını olan Dünya Gazetesi tarafından Türkiye’ye ilham veren 48 kadından biri de Yalvaçlı hemşehrimiz Leman Sedef Tuna oldu.

Dünya Gazetesi, 8 Mart’ta 8 kanaat önderi kadına sorarak 2017’de Türkiye’ye cesaret veren 48 kadının ismini belirledi.

2017’de Türkiye’ye cesaret veren 48 kadının ismi, ülkemiz iş dünyasının önde gelen 8 kanaat önderi olan Zeynep Bodur Okyay, Bertil Emrah Oder, Melsa Ararat, Serra Akçaoğlu, Ahu Serter, Sanem Oktar, Buket Eminoğlu Pilavcı ve Nilüfer Bulut tarafından belirlendi.

Sabancı Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu Direktörü Melsa Ararat’ın seçtiği isimlerin başında da, Yalvaçlı hemşehrimiz Leman Sedef Tuna geldi.

Yalvaç Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin unutulmaz başkanı Mehmet Tuna’nın torunu, emekli öğretmen Halil Tuna’nın kızı olan Leman Sedef Tuna, Antalya sigorta sektöründe büyük bir firmanın sahibi. Antalyalı İş Kadınları Derneği Başkanı da olan Tuna, kadınların iş hayatına atılması için Antalya ve İstanbul’da yaptığı önemli projelerle dikkat çekti ve bu özelliğiyle Türkiye’ye ilham veren kadınlar listesinde ön sıralarda yer aldı.

Yalvaç’ı gururlandıran değerli hemşehrimizi değerli çalışmalarından dolayı kutlar, başarılarının devamını diler, ilçemize yönelik projeler de üretmesini Yalvaçlı kadınlarımız adına talep ederiz…

Dünya Gazetesi’nin haberini okumak için tıklayınız…

 

leman sedef tuna

leman2

Etiketler: » » » »
Share

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.