Son Dakika


Yalvaç’ta görev yapan köy muhtarları, Yalvaç Muhtarlar Derneği Başkanı Soner Günay’ın organizasyonunda düzenlenen toplantıda Yalvaç Kaymakamı Bekir Abacı ile bir araya geldi. Başkan Günay’ın bahçe evinde gerçekleştirilen toplantıda köylerin öncelikli ihtiyaçları, yaşanan sorunlar ve muhtarların talepleri ele alındı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda muhtarlar, görev yaptıkları köylerde karşılaştıkları sorunları ve vatandaşlardan gelen talepleri doğrudan Kaymakam Abacı’ya iletme fırsatı buldu. Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde geçen toplantıda çözüm önerileri de değerlendirildi.
Toplantının ardından açıklamada bulunan Yalvaç Muhtarlar Derneği Başkanı Soner Günay, kamu yöneticileri ile muhtarların bir araya gelmesinin büyük önem taşıdığını belirterek, “Köylerimizin sorunlarının ve ihtiyaçlarının doğrudan yetkili makamlarla paylaşılması açısından son derece verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Sayın Kaymakamımız Bekir Abacı’nın muhtarlarımızın taleplerini dikkatle dinlemesi ve çözüm noktasındaki yaklaşımı bizleri memnun etti” dedi.
Günay, muhtarların vatandaş ile devlet arasında önemli bir köprü görevi üstlendiğini vurgulayarak, “Bu tür buluşmalar hem iletişimi güçlendiriyor hem de hizmetlerin daha etkin ve hızlı bir şekilde yürütülmesine katkı sağlıyor. Toplantımıza katılarak bizleri dinleyen Sayın Kaymakamımıza ve görüşleriyle katkı sunan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Amacımız, köylerimizin ihtiyaçlarını en doğru şekilde ilgili kurumlara ulaştırmak ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak çalışmalara katkı sunmaktır” ifadelerini kullandı.
Muhtarlar da organizasyon için Başkan Günay’a, sorun ve taleplerini dinleyen Kaymakam Abacı’ya teşekkür ettiler.
Yorum yapabilmek için Giriş yapın.
BENZER HABERLER