Son Dakika


Yalvaç Belediyesi tarafından bu yıl Ramazan ayında uzun yıllardır kurulmayan iftar sofraları, bu yıl Gönül Sofraları adı altında yeniden kuruluyor.
Başkan Mustafa Kodal’ın birkaç aydır hazırlıklarını sürdürdüğü çalışmalar tamamlandı ve 19 Şubat 2026 Perşembe akşamından itibaren Kaymakam Abdurrahman Bel Ortaokulu Spor Salonu’nda günlük 500 kişilik iftar yemeği dağıtımı yapılacak.
Alınan bilgiye göre, iftar yemeklerinin dağıtımında Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal ile eşi Ayten Kodal bizzat görev alacak.
Konuyla ilgili olarak Başkan Kodal, “Yalvaç Belediyesi olarak Ramazan ayının bereketini ve dayanışma ruhunu hemşehrilerimizle buluşturuyoruz.
Kaymakam Abdurrahman Bey Ortaokulu Spor Salonu’nda kurulacak iftar soframızda, Ramazan ayı boyunca her gün 500 hemşehrimize sıcak iftar yemeği ikram edeceğiz.
Birlik ve beraberliğimizi güçlendirecek bu mübarek ayda, tüm hemşehrilerimizi gönül soframıza davet ediyorum.
Ramazan ayının; şehrimize, ülkemize ve tüm İslam âlemine sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum.” dedi.
200 KİŞİNİN DE EVİNE İFTAR YEMEĞİ GİDECEK
Diğer yandan, Başkan Kodal’ın verdiği bilgiye göre, evinden çıkamayan hasta, engelli ve yaşlılar için de her gün 200 iftar yemeği ayaklarına kadar götürülecek.
Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma anlayışına uygun bu hizmetin Başkan Kodal döneminde yeniden uygulamaya konulması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
1000 AİLEYE RAMAZAN KOLİSİ DAĞITILIYOR
Yine diğer yandan, ihtiyaç sahibi aileler için hazırlanan Ramazan kolilerinin de dağıtılmasına başlandığı öğrenildi. 1000 ihtiyaç sahibi aile için hazırlanan Ramazan kolilerinin belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine sırayla teslim edileceği belirtildi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.
BENZER HABERLER