Son Dakika


İlçemizin gözde mahallelerinden Bahçelievler Mahallesi’nde uzun süredir devam eden park şikayeti büyük boyutlara ulaştı.
Bahçelievler Mahallesi’nin ortasında bulunan Şehit Ömer Peker Parkı’nı özellikle akşam saatlerinde kullanan bazı kendini bilmezlerin hem çevreye rahatsızlık verdiği hem de parkı kirleterek mahalle sakinlerince kullanılamaz hale getirdikleri kaydediliyor.
Mahalle sakinlerince ulaştırılan görüntülerde, parkın kirli hali ve akşam saatlerinde parkta yaşanan içki aleminden kalan şişeler göze çarpıyor.
Konuyu çok kez mahalle muhtarı ve belediyeye aktardıklarını belirten mahalle sakinleri, “Sorunumuza bir türlü kalıcı bir çözüm bulunamadı. Evlerin ortasına yapılmış olan ve şehidimizin ismini taşıyan bu parkta çocuklarımız ve kadınlarımızın vakit geçirmesi hedeflenirken, ne yazık ki özellikle akşam saatlerinde kendini bilmez bir takım insanlar gelip burada yiyor, içiyor ve pisliklerini de bırakarak gidiyorlar. Belediye temizlik görevlisi arkadaşlar sağolsunlar bu pislikleri temizliyorlar, ama ertesi günü yine aynı hale geliyor. Bunların yüzünden çocuklarımız ve eşlerimiz tedirgin ve rahatsız olurken, biz de başımızı belaya sokmaktan çekiniyoruz. Biz artık, hem bizim parkımız için hem de mahalle içlerindeki bu parklara bir denetim düzeni gelmesini istiyoruz. Denetlenmeyecekse, bir düzene kavuşmayacaksa evlerin içindeki bu parkların kaldırılmasını talep ediyoruz. Yetkililerimizin artık sesimizi duymasını istiyoruz. Ülkesi için canını vermiş şehidimizin ismini taşıyan bu parkta artık bu görüntüleri görmek istemiyoruz. İlgililerden bu konuyla ilgili kalıcı bir çözüm üretmelerini istiyoruz.” dediler.
İşte o görüntüler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.