logo

reklam
09 Haziran 2026

Yalvaç Adliyesi’ne ve Cezaevi’ne toplam 31 personel alımı yapılacak

Adalet Bakanlığı’na toplam 7615 personel alımı için ilana çıkıldı. Bu kapsamda, Yalvaç Adliyesi’ne 10, Cezaevi’ne 21 olmak üzere toplam 31 kişilik personel alımı yapılacağı açıklandı.

Yalvaç Adliyesi’nden konuyla ilgili yapılan duyuruda şu bilgilere yer verildi:

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar uyarınca adlî ve idarî yargıda çalıştırılmak üzere ünvanı, sayısı, yeri ve kontenjanı belirtilen 5.259 zabıt kâtibi, 1.041 mübaşir, 479 koruma ve güvenlik görevlisi, 32 teknisyen (elektrik),  16 teknisyen (inşaat), 5 teknisyen (makine), 22 teknisyen (bilgisayar), 14 teknisyen (mobilya), 55 teknisyen (tesisat ve iklimlendirme), 153  destek personeli (şoför), 54 destek personeli (aşçı) ve 485 destek personeli (hizmetli) olmak üzere toplam 7.615 pozisyon için adalet komisyonlarınca yapılacak uygulamalı ve/veya sözlü sınav sonucuna göre alım yapılacak olup; Yalvaç Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanlığınca 7 zabıt kâtibi, 2 mübaşir 1 destek personeli (hizmetli) ayrıca Yalvaç T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğünde sözleşmeli pozisyonda istihdamı yapılacak olan 20 infaz ve koruma memuru (erkek) ve 1 teknisyen (sıhhi tesisat) alımı yapılacaktır.

Personel Genel Müdürlüğü pozisyonlarında istihdamı yapılacak diğer kadro dağılımları, başvuru şekli ve gerekli belgeler internet sitesinde yayınlanmış olup ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü pozisyonlarında istihdamı yapılacak diğer kadro dağılımları, başvuru şekli ve gerekli belgeler internet sitesinde yayınlanmış olup ayrıntılı bilgi için tıklayınız.”

 

Share

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.