logo

reklam
20 Şubat 2026

Şehit Aileleri İle Gazilerimiz Onuruna “Büyük Aile Sofrası” İftar Programı Düzenlendi

Yalvaç Kaymakamlığı tarafından şehit aileleri ile gazilerimiz onuruna, Ramazan ayının ilk günü olan 19 Şubat 2026 Perşembe akşamı “Büyük Aile Sofrası” adı altında iftar programı düzenlendi.

Şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve yakınları onuruna düzenlenen “Büyük Aile Sofrası” iftar programına, Yalvaç Kaymakamı Bekir ABACI ve eşi Uzm. Dr. Fendiye Büşra ABACI, Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa KODAL, Yalvaç Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan YENİLMEZ, Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet KELEŞ ve ilçe protokol üyeleri ile katıldı.

Kur-an’ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda okunan akşam ezanı ile birlikte oruçlar açıldı. Kaymakam Bekir ABACI, iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerimiz ile bir araya geldiklerini belirterek; “Vatanımız için seve seve canlarını veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimize sonsuz teşekkür ediyorum dedi. İftar programında şehit aileleri ve gaziler ile tek tek ilgilenen Kaymakam Bekir ABACI, Şehit Aileleri ve Gazilerimiz ile sohbet etti.

Share

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.