• İYİ Parti Yalvaç Mustafa Kodal
  • MHP Hüyüklü Belediye Başkan Adayı Kadir MİNNET

logo

18 Şubat 2018

BAĞKONAK ADD YİNE GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Atatürkçü Derneği Bağkonak Şubesi’nin girişimleriyle Bağkonaklı kadınlarımız tarafından askerlerimiz için örülen bere ve boyunluklar askerlerimize ulaştı.

Atatürkçü Derneği Bağkonak Şubesi Başkanı İsmail Başoda’dan alınan bilgiye göre, özellikle Güneydoğu Anadolu bölgemizde vatani görevini yapan askerlerimizin soğuk havalarda ihtiyaç duydukları bere ve boyunluklar yaklaşık iki hafta önce Bağkonaklı kadınlarımız tarafından örülmeye başlanmıştı.

Hafta içinde örgü işleminin tamamlandığını belirten Başoda, “Bağkonak ADD olarak başlattığımız bir çalışma ile, Bağkonaklı analarımızın, bacılarımızın seve seve, büyük bir gayretle kısa sürede el emeği göz nuru ile ördükleri bere ve boyunlukları kargo ile Bingöl ili merkezindeki Sancak Jandarma Karakol Komutanlığı’na gönderdik. Dün akşam saatleri itibariyle de karakolda görevli tüm Mehmetçiklerimize ulaştığını sevinçle öğrendik. Güneydoğu Anadolu bölgesinde ağır kış şartlarında askerlik yapmanın ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Ancak ülkemizin huzuru ve güvenliği için, bizim için canlarını seve seve vermeye hazır olan kardeşlerimize anne sıcaklığını hissettirebildiysek, Türk milletinin her zaman onların yanında olduğunu gösterebildiysek ne mutlu bizlere” dedi.

Biz de bu örnek çalışmada emeği geçen başta Bağkonaklı kadınlarımız olmak üzere Bağkonak ADD ve Başkanı İsmail Başoda’yı kutluyoruz.

1 2 3 4 5 6

Etiketler: » » »
Share

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.