logo

03 Kasım 2020

Mısırlı’daki aileye yardım eli Şükrü Başdeğirmen’den uzandı

İlçemize bağlı Mısırlı Köyü’nde çamurdan evde, zor şartlar içinde yaşayan aileye yardım eli Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den uzandı.

Konuyla ilgili bilgi alan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, aileye yeni ev yapılması talimatını vererek çalışmaları başlattı. Alınan bilgiye göre, bugün köye gelen araçlar ve işçiler, çamurdan evi yıkarak yerine yenisini yapacak.

SÜREÇ NASIL YÜRÜDÜ?

Mısırlı’da zor durumdaki aile için MHP Yalvaç İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez, yardım kampanyasını başlatan isim oldu. Kampanyaya Ak Parti Yalvaç Teşkilatı da tam destek verdi

MHP Yalvaç İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez ile Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Mustafa Alperen Özer, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ederek, “Ailemiz burada bu hayat şartlarında insana yakışmayan ortamda, sağlıksız bir şekilde yaşıyorlar. Gördüğümüz anda yardım kampanyası başlattık. Sağolsun Şükrü Başkan bu aileye yeni ev yapmayı taahhüt etti. İnşaat başladı. Kendisine çok teşekkür ederiz.” dediler.

Öte yandan Yalvaç’ta başlatılan yardım kampanyası kapsamında işadamları Isparta Belediyesi’nin yapacağı evi teşrif edecek. Ayrıca, başlangıçta prefabrik ev yapımı için başlatılan yardım kampanyasında toplanan parayla da aileye büyükbaş hayvanlar alınıp, ailenin kendi geçimini sağlamasının hedeflendiği ifade edildi.

Isparta Belediyesi ekipleri bugün sabah saatlerinde ilçemize gelerek Mısırlı Köyü’ne geçtiler. Eski evin yıkılacağı alana hemen inşaat çalışmaları başlayacak. Bu süreçte, ailenin kalabileceği yer de temin edilerek mağdur olmalarının önüne geçildiği kaydedildi.

Bu dayanışma ve çözüm üretimi nedeniyle başta Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen olmak üzere MHP ve Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanlarımız Sönmez ve Özer’e ve destek olan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Share

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.