logo

28 Mart 2019

2019 İstihdam Seferberliği Bilgilendirme Semineri YALTSO’da yapıldı

Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası (YALTSO), İŞKUR ve SGK Isparta İl Müdürlüğü tarafından “İstihdam Seferberliği 2019” bilgilendirme semineri 27 Mart 2019 akşamı saat 20:30’da Yalvaç TSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya Sosyal Güvenlik Kurumu Isparta İl Müdürü Hüseyin Karagöz ile kurum personelleri, Isparta Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı Mustafa Höke ile kurum personelleri ve Odamız Akademik Danışmanı Prof.Dr. Bekir Gövdere, bölgemizde faaliyet gösteren mali müşavir ve muhasebeciler ile çok sayıda üye katılım sağladı.

Toplantıda açılış konuşmasını Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Kurucu yaptı. Türkiye’nin güçlü ve gelecek vadeden bir ülke olduğunu vurgulayan Başkan Yalçın Kurucu, “Yatırım planlamalarını iyi yapmamız lazım, herkesin bu şekilde iyimser olması bekliyorum. Hep birlikte daha çok çalışarak, gençlere istihdam alanları oluşturarak ülkemizi daha güçlü bir hale getireceğiz. Ben bu kampanyanın bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Kurucu’nun konuşmasının ardından SGK İl Müdürü Hüseyin Karagöz ve ardından SGK uzmanları birer konuşma ve sunum gerçekleştirdiler. Ardından, Isparta İŞKUR İl Müdürlüğü uzman personelleri ve Yalvaç TSO Akademik Danışmanı Prof.Dr. Bekir Gövdre tarafından istihdam teşvikleriyle ilgili detaylı bilgiler katılımcılara sunuldu.

Etiketler: » »
Share

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.